Υπηρεσίες κομμωτηρίου
υπηρεσίες κομμωτηρίου, χτένισμα, κούρεμα, styling
Η φιλοσοφία μας

Κάνουμε δικό μας όνειρο, το όνειρο σας για λαμπερά & υγιή μαλλιά.
Με σύμμαχο το ταλέντο, το πάθος μας για την κομμωτική τέχνη, την εμπειρία και την βαθιά γνώση των πιο σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, το όνειρο για πλούσια και λαμπερά μαλλιά μπορεί να γίνει πράξη.
Εμπιστευθείτε μας & το αποτέλεσμα θα λάμψει πάνω σας & θα εντυπωσιάσει τους γύρω σας !

Τα προϊόντα μας

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικά προϊόντα αποκλειστικά της Wella – Kolleston – Ilumina & Innocence.

Όλα τα προϊόντα μας, αρχής γενόμενης από τις βαφές, τις θεραπείες ενυδάτωσης & ενδυνάμωσης, τα προϊόντα αναδόμησης της τρίχας, αλλά και τα προϊόντα styling, είναι προσεκτικά επιλεγμένα και φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η εταιρεία Wella, η οποία κατά τη διάρκεια της πολυετούς μας συνεργασίας έχει αποδείξει εμπράκτως ότι καινοτομεί και πρωτοστατεί στο χώρο των προϊόντων κομμωτηρίου, διαθέτοντας αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μένουμε πιστοί στην χρήση των καλύτερων προϊόντων περιποίησης ανεξάρτητα από το κόστος τους, διότι μόνο με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ποιοτικά άρτιες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Τελικά, αυτό που μετράει για εμάς είναι η εκτίμηση και προτίμηση που κερδίζουμε από τους πελάτες για τον επαγγελματισμό μας & την ποιότητα και αρτιότητα των υπηρεσιών μας.