Ποιοι Είμαστε

Η δημιουργική ομάδα του κομμωτηρίου μας αποτελείται από κομμωτές & αισθητικούς που διαθέτουν ταλέντο, πολυετή πείρα στον χώρο, επαγγελματισμό, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους.
Το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς πάνω στις καινούριες τεχνικές & τάσεις της μόδας, μέσω σεμιναρίων που διεξάγονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ενημερωμένοι ως προς τις νέες τάσεις που αφορούν στα κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών και στην περιποίηση των άκρων ώστε να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις δικές σας επιθυμίες αναδεικνύοντας την εικόνα σας με πρωτότυπες ιδέες, δημιουργώντας εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, ενώ ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένα στο προσωπικό σας γούστο και ύφος και τα δικά σας ατομικά χαρακτηριστικά.

Ανδρέας
Director

"κάθε φορά να δημιουργώ κάτι προσωπικό, κάτι μοναδικό"

Ανδρέας

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του στυλ και των τάσεων της μόδας για τα μαλλιά, όπου η γνώση και η πληροφόρηση εμπλουτίζονται και εξελίσσονται ραγδαία, αναγνωρίζω τη σημασία του να ανανεώνω διαρκώς του δημιουργικούς μου ορίζοντες ανακαλύπτοντας φρέσκιες ιδέες και εφαρμόζοντες νέες τεχνικές με στόχο κάθε φορά να δημιουργώ κάτι προσωπικό, κάτι μοναδικό που θα αφήσει ικανοποιημένη και την πιο απαιτητική πελάτισσα !

Θάνος
Director

"σεβασμό στην λεπτομέρεια και το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας ή άνδρα"

Θάνος

Η πολύχρονη εμπειρία μου στο χώρο της εξυπηρέτησης σε υπηρεσίες της κομμωτικής τέχνης σε συνδυασμό με το πάθος μου για τη δουλειά μου, αποτελούν το ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μου. Με προσοχή και σεβασμό στην λεπτομέρεια και το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχω μπροστά μου, δημιουργώ κουρέματα που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, παραμένουν όμως σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την προσωπικότητα τους.

Φωτογραφίες

κομμωτήριο
κομμωτήριο
κομμωτήριο
κομμωτήριο